onsdag 7 mars 2018

Makalöst bra om interkulturell kommunikation

DET BLEV EN MYCKET BRA information om integration och interkulturell kommunikation när vi som kristdemokrater samlades för gruppmöte. Inbjuden föreläsare var Tommy Josefsson. Han jobbar som utvecklingsledare i Sävsjö kommun med fokus på kompetensutveckling kring nyanländas lärande.

DET MÄRKS ATT TOMMY kan sin sak och vet vad han talar om. Han kan flytande arabiska och har bott i Mellanöstern under många år. Han har jobbat nära högskolan i Jönköping och utvecklat högskolekurser inom migration och interkulturell kommunikation. För oss blev den intressanta föreläsningen en ögonöppnare och gav ökad förståelse och kunskap i hur vi som parti kan jobba med dessa frågor framöver.

TOMMY JOSEFSSON ÄR en fantastisk resurs i vår kommun och jag hoppas ni i de andra politiska partierna också bjuder in Tommy för information. Jag tycker också Tommy vore perfekt som föreläsare på Rotary och någon kommande företagsträff. Vi bör använda Tommy Josefssons unika kompetens så mycket som möjligt för att därmed skapa ännu bättre förutsättningar för integration och inkludering av människor som kommer från andra länder! Tack Tommy för en makalöst bra föreläsning!