tisdag 27 februari 2018

Samhällsförening tar avstamp för nytt år

Ett gäng ur den nya styrelsen samlade på Smörblomman
SAMHÄLLSFÖRENINGARNA gör ett utmärkt arbete för att skapa gemenskap och utveckling i kommunens tätorter! I kväll besökte jag årsmötet för Stockaryds samhällsförening och vi hade intressanta samtal om samhällets möjligheter och utmaningar.
     Föregående år summerades och särskilt nationaldagsfirandet och konserten med lokala rockgruppen Rexoria uppskattades av många. Julmarknad och Julkonsert i Svenska kyrkan har varit andra populära arrangemang.
     Som styrelse för kommande år valdes Heidi Holmberg (ordförande), Lennart Olsson, Ana-Maria Foarcos, Sara Hammarlund, Tomas Hultqvist, Daniel Svärd, Alexandra Lindsten. Som suppleanter utsågs Ludwig Axelsson, Don Collins, Soozi Babaee och Åke Hultqvist.

DET KÄNNS MYCKET bra att det nu i styrelsearbetet finns så stor bredd med representation från föreningar/församlingar, erfarna/unga och flera personer med utländsk bakgrund. En alldeles utmärkt styrelsesammansättning! Årsmötet avslutades med en jättegod smörgåstårta från Tempo och annanaspaj från Smörblommans café!

JAG ÖNSKAR Stockaryds samhällsförening lycka till med det viktiga arbetet!