lördag 24 februari 2018

Nu är allt redo, välkommen!

En historisk bild på mig och vänsterns Conny Jörneklint.
Ett av många roliga foton och artiklar som du kan se
under vår jubileumskväll.
NI SOM FÖLJER MED MIG här på bloggen vet att jag i somras fick en pärm med gamla protokoll från kristdemokraternas start i Hjälmseryd-Rörvik-Stockaryd. Intressant att läsa om pappa Laile, Arne, Agne och alla de andra som var pionjärerna som började bygget av en lokalavdelning för KDS. Det visade sig dessutom nu vara 50 år sedan och då föddes idén om att ordna ett jubileumsfirande.

VI HAR SEDAN PLANERAT OCH jobbat för att göra lördagen den 24 februari till en riktig höjdpunkt! Nu är vi redo och det skulle vara så roligt om flera av er bloggläsare också kommer med! Kul också om vi kan prata några ord du och jag In Real Life!

DET SOM GÄLLER är att vi börjar i Kulturhuset klockan 16.00. Lars Adaktusson, Andreas Carlson medverkar och vår egen ”Skavlan”, Anders Wisth, kommer göra en ”Agenda” intervju. Vendela Rancinger står för sång och musik. Vi hoppas att fylla alla 248 platser och tror att det ska bli en riktigt härlig folkfest. Ni kan se Lars berätta om detta evenemang på följande länk: https://www.youtube.com/watch?v=Tt1yJ_iUe2I&feature=youtu.be

VI FORTSÄTTER SEDAN FESTEN klockan 18.00 på Brygghörnan. Där firar vi 50-års jubileum med att umgås och äta en god exotisk planka (från Tempo i Stockaryd). Lars och Andreas kommer finnas med för att samtala och svara på frågor. Det blir också en kort historisk tillbakablick. Därefter blir det kaffe och jubileumstårta och så avslutar vi med ett årsmöte.  Hoppas vi ses!

PÅ DENNA LÄNK kan du läsa om hur allting började:
http://savsjo.blogspot.se/2017/06/parmen-som-jag-fatt-fran-agne-nilsson.html