torsdag 15 februari 2018

Hänger du med på AGENDA med Adaktusson?

I ALLA POLITISKA PARTIER pågår nu ett intensivt arbete med strategier, program och valsedlar eftersom det i år är valår. För vår del som kristdemokrater i Sävsjö är det nästa lördag 24/2 som är vårt fokus. Då har vi en jubileumskväll med årsmöte och ska fastställa valsedlar med mera.
     Delar du våra värderingar och vill vara med på en valsedel eller vet någon som du tycker borde vara med så hör av dig snarast till mig. Vi behöver framförallt fler kvinnor för att få bra jämvikt!

SAMMA LÖRDAG som vi har årsmötet planerar vi också för en mycket intressant eftermiddag i Kulturhuset. EU-parlamentarikern Lars Adaktusson kommer till oss för att tala om sitt arbete i parlamentet, sitt engagemang för förföljda kristna, konflikten i Mellanöstern, Israel, samvetsfrihet och aktuella politiska frågor i Sverige. Det blir också ett ”Agenda” med Lars som gäst där vi får möjlighet att lära känna honom lite mer personligt. Medverkar gör Andreas Carlson och vi bjuds på sång och musikunderhållning av Vendela Rancinger.

DET VORE KUL OM DU kommer med till Kulturhuset 24 februari klockan 16.00!
På denna länk kan du se Lars berätta om sitt besök i Sävsjö
https://www.youtube.com/watch?v=Tt1yJ_iUe2I&feature=youtu.be

På denna länk kan du se inbjudan i sin helhet: