fredag 1 december 2017

Tillväxthuset förklaras härmed för invigt!

Jag klippte bandet och förklarade
Tillväxthuset för invigt
TILLVÄXTHUSET HAR VARIT igång ett tag men idag var det äntligen dags för den officiella invigning av denna nya konkreta samverkan för att främja företagande, tillväxt och utveckling. Jag hade förmånen att tillsammans med Jan Holmqvist och Sune Johansson förätta invigningen.

ROLIGT ATT DET kom så mycket folk för att skaffa sig information om de olika verksamheterna och för att vara med på invigningsceremonin. Invigningen och eftermiddagens öppet hus var mycket välordnat av alla de som jobbar i Tillväxthuset!

GÖR GÄRNA ETT BESÖK i Tillväxthuset som du lätt hittar på Odengatan 55 i lokaler alldeles intill Sävsjö/Eksjö trähus. I Tillväxthuset finns Sävsjö kommuns Utvecklingsavdelning och Myndighetsförvaltning. Här finns också Sävsjö Näringslivs AB och Science Park i Sävsjö. Hit kan du som företagare komma för att prata om idéer och planer för utveckling. Det finns i huset en fin myndighetsservice för privatpersoner som exempelvis vill bygga nytt eller bygga till sitt hus. Välkommen till Tillväxthuset!