onsdag 6 december 2017

Fin Grön avdelning på Paletten

Stefan Claesson och Anna-Karin Yngvesson överlämnade
en tavla till nya avdelningen - Grön 
ONSDAG EFTERMIDDAG var det så dags för invigning av den nya avdelningen Grön på Palettens förskola i Vrigstad. Fräscht, ändamålsenligt och efterlängtat! Anna-Karin Yngvesson, Barn- och utbildningsnämndens ordförande, höll ett kort tal och överlämnade  en tavla med passande grönt motiv.
    Trevligt att se de fina lokalerna och att det nu också ordnats bra personalutrymmen och gjorts en uppsnyggning av de andra avdelningarna. Bra att hela utemiljön också fått ett lyft!

FÖRMIDDAGEN HAR ägnats åt samtal med förvaltningschefer och ordförandekollegor. Roligt att det händer så mycket positivt just nu! Av de nya lägenheterna "Kopparslagaren" är 23 av 24 kontrakt redan tecknade. Savman jobbar på för att 2020 ha erbjudit alla medborgare fiberanslutning. Ett tidsbegränsat förmånligt erbjudande om fiberanslutning kommer att skickas ut inom kort till alla potentiella kunder. Sävebo har nu fått klart övertagandet av fastigheten Högliden som kommer ske den 15 december. Vi pratade om Hockeygymnasium och Fotbollsgymnasium på Aleholmsskolan och mycket mer.

ALLRA STÖRSTA delen av vår träff handlade om det nya förslaget till äldreplan. Ett viktigt dokument där jag idag lyssnade in goda synpunkter och förslag som kan tas med när vi i Kommunstyrelsens utskott formar slutliga remissversionen. Mycket bra och engagerat samtal!