torsdag 23 november 2017

Det blir bra med Jonas Lindell som polischef

KOMMUNCHEFEN OCH JAG har träffat Jonas Lindell för första gången i hans uppdrag som ny lokalpolis-områdeschef på Höglandet.

JONAS LINDELL HAR EN stor poliserfarenhet men har under en period också varit chef inom Migrationsverket. Nu är han tillbaka hos polisen och ser med tillförsikt fram emot samarbetet med oss på Höglandet. Johan är uppväxt i Vetlanda och han går i sin pappas Johnnys fotspår när det gäller yrkesval. Johnny Lindell var en av de poliser som vi i Sävsjö haft mycket gott samarbete med!

VID VÅRT MÖTE var också vår kommunpolis Anders Sjöö med och vi samtalade om vilka områden som vi ser som allra viktigast att jobba med just nu. Vi pratade om arbete mot droger, synlighet och den negativa trenden med skadegörelser och inbrott. Under december ska de medborgarlöften som polisen och kommunen har utvärderas. Vi var överens om att därefter inleda samtal om att förbättra och skärpa dessa. Jonas Lindell ger ett gott intryck och jag är övertygad om att han kommer bli en alldeles utmärkt lokalpolis-områdeschef på Höglandet!