söndag 5 november 2017

Allhelgonahelg avslutad med gudstjänst, Södergården och Capture one

SÅ, VAR EN FIN allhelgonahelg till ända. Söndagen började med besök i kyrkan där det var alldeles fullsatt. Min roll var att hantera mixerbordet, en rolig och utmanande uppgift när det är hög nivå på sång och musik. I dag var det proffsiga Emma Holmstedt, Emma Gustavsson och Sofia Wernbo, som höll i sång och lovsång.
    Anders Wisth är en fenomenal predikant! Idag berättade han inspirerat, och visade videoinslag, från ett besök på legendariska Azusa street i Los Angeles. Platsen där det den 9 april 1906 startade en väckelserörelse som banade väg för den världsvida pingstväckelsen.

SÖDERGÅRDENS ÄLDREBOENDE har en mycket populär matsal där vi, tillsammans med svärmor,  intog dagens lunch. Det var trångt om sittplatserna men som vanligt en trevlig stämning och god mat. Idag med Vrigstad ostkaka till efterrätt! I övrigt har vi tagit en lugn dag där jag via TV:n fick se Jönköpings Södra hamna i kvalserien. En mycket tuff kamp väntar mot Trelleborg. Det ska bli intressant att se hur de politiska kollegorna i Jönköping ska hantera sina planer på nya dyra fotbollsarenan, om det nu går så illa att J-Södra åker ur allsvenskan.
    Jag har tittat på två webinarier om bildbehandlingsprogrammet Capture One. Ett fantastisk program men så avancerat att det alltid finns mer att lära. Webinarier ett bra sätt att skaffa sig kunskap. Intressant att få ta del av webinarier med David Grover och få se hur ett verkligt proffs jobbar och ta del av smarta tips.

Nu känns batterierna laddade för att ge sig i kast med en ny arbetsvecka.