lördag 28 oktober 2017

Rekommenderar att titta på Skavlan med Batra, Kirsebom och Wilander

Ett sevärt avsnitt av Skavlan som vi ikväll såg på SVT-play
LÖRDAGEN BLEV EN LUGN dag på hemmaplan då det blev diverse pyssel med hus och bilar. Vi avslutade med att för ovanlighetens skull titta på TV och valde förra veckans avsnitt av Skavlan.

DET VAR FÄNGSLANDE att få se Anna Kinberg Batra och hennes man, komikern David Batra, i sin första intervju tillsammans. De berättade öppenhjärtigt om hur de blev ett par och olika privata händelser men också om det påfrestande livet för en toppolitiker. Intressant att lyssna till förre världsettan i tennis, Mats Wilander, som berättade hur man skapar en vinnare. Han talade också om sin sons svåra hudsjukdom, en sjukdom som påverkar hela familjen.

DET SOM BERÖRDE mest var när den norska supermodellen, Vendela Kirsebom, talade om längtan efter sin pappa och hur hon till sist fann honom. Vendela berättade också om hur illa behandlad hon blev vid en middag, då hon fick Donald Trump som bordskavaljer. Enligt Vendela var Trump så otroligt nedlåtande, obehaglig. Han pratade kränkande om att om hon inte hade haft sina attribut så hade Vendela aldrig varit en känd modell. Vendela Kirsebom tyckte att Donald Trump var så obehaglig att hon reste sig och gick ifrån middagsbordet. Starkt och rakryggat!

REKOMMENDERAR DIG VARMT att via SVT-play titta på detta intressanta avsnitt av Skavlan. Det ger en bild av livet som toppolitiker, människorna bakom rubrikerna och ytterligare en bekräftelse på hur osunda attityder och beteenden som finns hos USA:s president.