torsdag 12 oktober 2017

Alf gav råd om hur livet kan bli meningsfullt

Alf B Svensson talade i "Skeppet" Missionskyrkan Vrigstad
 UNDER HELA OKTOBER finns i Sävsjö kommun en rad aktiviteter riktade till personer som är 60+. Temat är ”Livslust – hela livet”.  I dag var det Alf B Svensson, psykolog och författare, som var i Missionskyrkan, Vrigstad för att tala om hur hela livet kan bli meningsfullt. Alf visade med både allvar och en stor portion humor om att välmående och lycka allra mest handlar om goda relationer.
    I synnerhet vi män är beroende av bra relationer för att må väl och leva länge. Ensamhet och dåliga relationer är lika stor hälsorisk som att röka och supa eller att vara överviktig. Alf talade också om hur viktigt det var att vara tacksam och att hitta sin livsuppgift.

ALF B SVENSSON ÄR EN mycket god föreläsare och han förmedlar rättframt goda råd och tips om hur vi kan hantera svårigheter och han ger också god vägledning om hur vi ska göra för att hitta rätt i livet. Genom sina föreläsningar, debattartiklar och böcker betyder han mycket för många. Tack Alf B Svensson för en givande eftermiddag i Vrigstad Missionskyrka!