måndag 4 september 2017

Givande intervjuer vid rekrytering

Kollegorna med uppdrag som
ordförande i kommunstyrelsen
 VECKANS ARBETE har för min del startats upp med en heldag i Nässjö Stadshus där vi haft anställningsintervjuer. Det är Höglandsförbundet, vårt samarbete mellan Vetlanda-Aneby-Eksjö-Sävsjö-Nässjö kommuner, som söker en ny chef.

MIN  INTERVJUGRUPP har bestått av oss som är kommunstyrelseordförande i kommunerna och tillsammans har vi mött fyra personer med helt olika profiler. Det är intressant att i dessa intervjuer få del av erfarenheter från ledarskap och tankar om hur vi kan utveckla vårt samarbete på Höglandet. Detta var första omgången intervjuer och arbetet går vidare.

GRUPPMÖTE MED partikamraterna var på agendan i kväll. Känns viktigt att träffa medlemmar och aktiva i styrelser och nämnder för att diskutera aktuella frågor. Just nu blir det också en hel del samtal om frågor inför kommande val. Det pågår exempelvis arbete med hur den politiska organisationen ska formas och med vilka som ska nomineras till valsedlar. Är du som läser den här bloggen intresserad av att vara aktiv i politiskt arbete nästa mandatperiod? Hör av dig till mig så samtalar vi om detta!