lördag 9 september 2017

Gemenskap, förtroende och värderingar på resa

Min uppgift var att tala en stund under resan
UNDER LÖRDAGEN har vi med vår partiavdelning för Kristdemokraterna varit på en resa till Östergötland.  Resan ordnades för att skapa engagemang och inspiration inför valåret som ligger framför.
    Allra först besöktes Annicki och Magnus Oscarsson. Annicki är kommunstyrelsens ordförande i Ödeshögs kommun. Magnus är riksdagsledamot med jordbruks- och landsbygdsfrågor som fokus.

DET BLEV EN INSPIRATIONSKICK utöver det vanliga att möta Annicki och Magnus och höra dem berätta om sitt arbete och den fantastiska utveckling både för Kristdemokraterna och kommunen. Efter Ödeshögsbesöket gick färden vidare till Vadstena där vi bland annat fick en fin guidning i Klostermuseet.

UNDER RESAN GAVS INFORMATION. Partiavdelningens ordförande, Fredrik Håkansson, berättade om nomineringsarbetet och hur valsedlar för kommun, region och riksdag ska formas.
    För min del berättade jag om vår lokala historia och de nya dokument som kommit fram. Jag talade också om hur viktig den lokala partiorganisationen är. Jag lyfte fram att vi alltid måste värna en god gemenskap inom det egna partiet, skapa förtroende hos medborgarna och stå fasta i vår kristna värdegrund.

EN STOR ELOGE till Daniel Karlsson och Sven-Åke Gårdstam som planerat resan på ett alldeles föredömligt sätt. TACK DANIEL OCH SVEN-ÅKE!  ETT TACK också till den duktiga busschauffören Weine Arwidsson!

P.S. Vill du se foton från resan så kolla in Kristdemokrater Sävsjö kommun på Facebook.