tisdag 4 juli 2017

Nya ekonomichefen Marie Hogmalm på plats

Den nya ekonomichefen, Marie Hogmalm, har börjat sin tjänst på kommunledningskontoret. Jag och Marie har nu haft en första genomgång utifrån det introduktionsschema som hon går igenom för att bli redo att axla sina arbetsuppgifter.

EKONOMICHEF och Kommunchef är mina allra viktigaste medarbetare i det dagliga arbetet som kommunstyrelsens ordförande. För mig känns det därför riktigt bra att vi också fortsättningsvis får ha förmånen att i Sävsjö kommun ha en mycket kompetent ekonomichef.
    Marie är utbildad ekonom och har en gedigen erfarenhet från bland annat redovisningsbranschen och har arbetat som redovisningskonsult och auktoriserad revisor hos PWC. Närmast kommer Marie Hogmalm från Draka kabel där hon har varit ekonomi- och redovisningschef. Det är också ett stort plus att Marie bor i vår kommun.

JAG SER FRAM EMOT att arbeta med Marie. Ekonomin är ju basen i vår kommunala organisation och den styr kommunens service och verksamheter. Marie har jobbat med allt från prognoser och uppföljningar till ekonomiska utredningar och analyser och kommer att blir en värdefull medarbetare för oss kommunpolitiker. Marie Hogmalm efterträder Bert Runesson som går i pension senare i höst. Välkommen Marie!