torsdag 27 april 2017

Bolagsstämma SNAB och HV71 vinnare

Göran Häll och Göran Svensson tar
rejäla bitar av den goda smörgåstårtan
Tre dagars möten med kommunstyrelsens utskott är nu avklarade. I tisdags ett vanligt sammanträde, onsdag och torsdag har det handlat om budget för 2018. Är så viktigt att fördela våra resurser på allra bästa sätt för att vi ska kunna erbjuda bra skola, vård och omsorg också framöver. Sammantaget tycker jag läget känns stabilt och jag är övertygad om att vi kommer få ihop en bra budget också denna gång.
 
AVSLUTADE ARBETSDAGEN som ombud för Sävsjö kommun på bolagsstämma för vårt med företagen gemensamma bolag, Sävsjö Näringsliv AB, SNAB. För första gången var stämman förlagd till nya Tillväxthuset.
    Stämman klarades av ganska snabbt och vi var överens om att SNAB gör ett bra arbete och att samarbetet mellan kommun och företag fungerar utmärkt. Förstås uppskattat att det efter stämman bjöds på en smarrig smörgåstårta från Madsengården.

HV71 VISADE VAR SKÅPET SKA STÅ när Brynäs ikväll trodde de skulle bärga hem guldet vid sin hemmamatch uppe i Gävle. Bra spel gav HV71 en säker ledning med 4-0, men på slutet blev det onödigt spännande när Brynäs på snudd kom i fatt. Nu blir det en avgörande match i Jönköping på lördag eftermiddag. En måstematch att se!