onsdag 21 september 2016

Roligt lyssna till sånggrupp från Hantverkaren

Några ur sånggrupp från Hantverkaren
Efter några dagar med möten har det äntligen blivit tid för att idag fixa protokoll, mejlkorg och annat som hamnat på undantag.

Har i eftermiddag varit på det onsdagscafé som Brygghörnans dagverksamhet ordnar. Gästande underhållare var en sånggrupp från Hantverkaren, daglig verksamhet. Under ledning av Sara Ängefur bjöds på ett knippe välkända sånger. De hade också några allsånger på repertoaren så alla i den nästan helt fullsatta lokalen kunde sjunga med. Förstås lite särskilt roligt att några örhängen från Ulstertiden, som "Oh va lycklig jag är" och "Trettifyran, fanns med. Gläds åt att sång och musik fortsatt är en del av kommunens dagliga verksamhet! Bra att man åker ut för att medverka i olika sammanhang och sprider sin härliga spelglädje!

Väl hemma från jobbet blev det en stunds trädgårdsarbete i det soliga höstvädret. Kollade på SHL premiären för HV 71 när de ikväll spelade det svåra E4 derbyt mot Linköping. HV var otroligt bra ikväll så det ska bli intressant att följa fortsättningen för laget, jag tror förutsättningarna är goda och att laget nu har den bästa tränarstaben på mycket länge.