torsdag 25 augusti 2016

Frukost, företagsbesök, älgflugor och 90 km/h

Dagen började med frukost på Willa Nordic där VD:n Klas Fridsäll berättade om företaget och Mattias Trofast om Lagerbutiken. Båda företagen ingår tillsammans med Byggnads AB Axel Andersson & Son i koncernen Winoholding AB. Tillsammans omsätter koncernen 430 miljoner och har ca 160 anställda. Det blev också rundvandring  i fabrikslokalerna för Willa Nordic under ledning av Mats Svensson och Victoria Nordenstam berättade om nya konceptet med helhetslösningar och fiffiga kökslösningar som erbjuds av Lagerbutiken. Alltid intressant att besöka våra företag och se all den kreativitet och entreprenörskap som finns i vår kommun. Tack SNAB för bra upplägg!

Negativit idag att jag vid en skogspromenad fick årets första älgfluga. Är ett eländigt och äckligt litet kreatur som jag tycker är värst av alla, usch!

Positivt idag att min kollega i Växjö, Bo Frank hörde av sig och han går nu i spetsen för en träff med och som är berörda KSO och Trafikverkets ledning för att få bibehålla 90 km/h på riksväg 30, bra!