tisdag 5 juli 2016

Påläst, idérik och stort varmt hjärta

Vilhelm Hanzén på hemmaplan, i Tingshusparken utanför
kommunalhuset i Sävsjö 
Var så trevligt att få samtala med Vilhelm Hanzén! Har följt Ville genom åren och det var intressant att få ta del av de senaste årens erfarenhet med jobb på Libris och hur han läst PR på Berghs School of Communications. Han bor nu i Örebro tillsammans med sin fru Lovisa och berättar stolt om att de går i väntans tider. Det märks i vårt samtal att rötterna är djupa på Höglandet genom uppväxten i Sävsjö, med många vänner och släkt här i bygderna.

Under våren har han börjat resan som företagare och jobbar nu med PR, kommunikation och reklam via sitt helt nya företag Gul PR. Noterar att det verkar möjligt att familjen kanske så småningom drar sig mot hembygden och det skulle förstås vara trevligt om det blev så.  Men även om bostaden och företaget har sitt säte i Örebro önskar Ville gärna ge tillbaka och bidra med sin kompetens här i hembygden.

Kanske du behöver hjälp av Gul PR? Kolla gärna in hemsidan www.gulpr.se eller ta en kontakt för ett förutsättningslöst samtal. Även om det inte blir något affärssamarbete kommer du att ha stor glädje av att möta Vilhelm Hanzén. En ung man som är påläst, idérik och har ett stort varmt hjärta!