onsdag 25 november 2015

Fransson & Neij, företag på global arena

Johan Kyhlberg visar råspont till tak
Intressant att under Johan Kyhlbergs ledning få en rundvandring och information om företaget Fransson & Neij AB i Stockaryd.  Området där företaget ligger har gamla anor för produktion av trävaror eftersom Johan Classons sågverk tidigare hade sin verksamhet här. Fransson & Neij har hela världen som marknad och levererar bland annat stor del till Mellanöstern.
Produktionen vidareförädlar trävaror, exaktkapar, grundmålar och lagerhåller hyvlade produkter. Med en bra stab av medarbetare och kompetens i företaget produceras marknadens vanligaste profiler såväl som specialhyvlingar. Ett värdefullt företag i Stockaryd och kommunen som dessutom planerar för att framöver investera och expandera.

Stockaryd modernt centrum med goda pendlingsmöjligheter
och både café och restaurang
Stockarydsbesöket med SNAB och kommunledning avslutades med en mycket god rödspätta med remouladsås på trevliga Stockaryds källare. Här serveras numera också dagens lunch. Ett lunchställe på dagen och pizzeria på kvällen som varmt rekommenderas! Roligt att också kunna visa en välfylld pendlingsparkering och modern tågstation. Alldeles intill Café Vattenliljan och mittemot restaurangen Stockaryds källare.