torsdag 20 maj 2010

Välkommen Minoo Akhtarzand!


Det är med stor glädje jag tagit emot beskedet att regeringen idag har utsett Minoo Akhtarzand som ny landshövding för Jönköpings län!

Vi i Sävsjö kommun har goda erfarenheter av Minoo:s ledarskap och har haft personliga kontakter i samband med byggnationen av den framgångsrika Stockarydsterminalen. Minoo har en bred erfarenhet av ledarskap inom näringslivet och den offentliga sektorn och den bild vi har är att det är en kvinna med mod att ifrågasätta gamla mönster och stå för nytänkande. Hennes stora kontaktnät inom tidigare arbetsområden och framförallt från tiden inom banverket kan bli en stor tillgång för Jönköpings län de kommande åren. Vi hälsar Minoo Akhtarzand varmt välkommen till Jönköpings län och ser fram emot fortsatt goda relationer med oss i Sävsjö kommun.

Det var kristdemokraten och kommun- och finansmarknadsministern Mats Odell som meddelade att Regeringen utsett Minoo Akhtarzand till ny landshövding i Jönköpings län från och med den 1 september 2010 till och med den 31 augusti 2016.